Speel je dromen vrij!

Speel je dromen vrij!

Yoehoeeeeee! Er komt weer een nieuwe LAAT JE DROMEN VRIJ WORKSHOP aan! Voor iedereen die ruimte wil geven aan zijn/haar dromen. Dit jaar organiseer ik de workshop samen met Kim van Speelvol. We gaan onze dromen dit keer dan ook niet zomaar vrij laten; we spelen ze vrij!

Hieronder een spontaan mini interview met Kim, tijdens onze brainstorm, over waarom spelen zo belangrijk is. Ik had mijn microfoontje niet mee dus het begint met flink wat achtergrondgeluiden (daardoor voelt het wel alsof je real life met ons aan de café late zit 😉 *Hang in there (het wordt beter, promise 😉 voor Kim’s tip om het spelen erin te houden tijdens je werk!*

Naast de jaarlijkse workshop, ga ik dit jaar nog een andere lang bewaarde droom handen en voeten geven. Vanaf 11 mei kan je iedere tweede zaterdag van de maand terecht bij de AAN JE DROMEN WERK(EN)DAG (of ochtend eigenlijk, maar dat bekt niet lekker). Op deze zaterdagen gaan we samen in Utrecht op een leuke locatie flexwerken aan onze dromen. Zo heb jij een stok achter de deur en een community die jou kan aanmoedigen, inspireren en helpen als je ergens tegenaan loopt. Omdat dat vuurtje nu eenmaal altijd brand- en zuurstof nodig heeft.

Kim en ik zijn er om de nodige speelmomentjes in te brengen. En ook handig: mocht je meer begeleiding willen bij jouw droomwerk, dan kan je terecht bij Kim voor Speelvolle Coaching en bij mij @KIRSTENS PUNT voor Soul Coaching en Advies op het vlak van Communicatie en (Personal) Branding.

Zin, zin, zin in! Jij ook? Zet 5 mei alvast in je agenda en meld je aan via een pm of kirstenspunt@gmail.com! Stay tuned…..