Boost your Business

 

 

 

Boost your Business

In één dag van droom naar plan

 

 

 

 

Maak van je droom werkelijkheid

Ja, ik wil mijn plek reserveren!

Een dag voor jezelf, voor focus, nieuwe inspiratie en tools om werk te maken van jouw dromen.

Boost your Business

Leef je droom

Stel je voor dat je een dag hebt, helemaal voor jezelf en jouw business, om plannen uit te werken en nieuwe inspiratie op te doen. Een dag waarin je kunt intappen op wie jij in essentie bent en wat jij vanuit je hart wilt vormgeven. Zodat je (weer) kunt ondernemen vanuit jouw unieke kwaliteiten en een koers kunt varen die bij jou past.

Afhankelijk van waar jij staat met het vormgeven van jouw dromen gaan we aan de slag met jouw visie en missie in kaart brengen, het ontdekken van je ideale klant, zijn-haar verlangens en jouw aanbod en strategie. Een dag waarin jij full focus aan je business (concept) kunt werken. 

Met een kleine groep delen we ons proces en leren we van elkaars ‘best practises’. Je leert hoe je intuïtief productief  kunt werken, krijgt inzicht in waar je kracht ligt, hoe je dat in kunt zetten en wat voor jou het beste werkt. Ook behandelen we een stuk energiemanagement als ZZP’er. Zodat jij kunt leven en werken vanuit je hart en jouw eigen kracht.

 Reserveer mijn plek!

Ja, ik wil een plek op de wachtlijst!

 

 

Hier gaan we mee aan de slag

 

 

 

 

Jouw essentie

Jouw essentie


Wat hartgedragen is floreert. Daarom is de eerste stap bij het vormgeven van jouw plannen intappen op wie jij in essentie bent en wat jij vanuit je hart wilt vormgeven. Zodat je kunt ondernemen vanuit jouw unieke kwaliteiten en een koers kunt varen die bij jou past.

Concept

Concept


Een sterk concept is de backbone van je project. Hier krijg je helder wat je wilt gaan doen, voor wie en waarom. Je concept laat zien welk doel je wilt bereiken.

Strategie

Strategie


Hoe voer je jouw concept uit? Hoe bereik je jouw doelen? Met je strategie bepaal je welke acties je neemt om je doel te behalen. Je strategie vormt zo de weg naar je doel.

Hart werken

Hart werken


Dit gaat over de manier waarop je werkt. Hart werken in plaats van hard werken. Omdat de manier waarop je leeft en werkt bepalend is voor de kwaliteit van je output, je gevoel van wellbeing en je levensgeluk.  Je leert hoe je intuïtief productief kunt werken.

 

Boost your Business is voor jou als:

je overweegt de stap te maken naar zelfstandig ondernemerschap

je startende ondernemer bent

óf als je al een tijdje onderneemt maar nu eindelijk aan de slag wilt met dat ene project

je het vormgeven van bepaalde dromen en plannen maar blijft uitstellen

je tools wilt bij het helder krijgen van jouw volgende stappen

wilt leven en ondernemen vanuit je hart én productief wilt zijn.

Een dag full focus voor jou, je business en je plannen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra: Online Group-Call

Bijzonder aan deze Boost your Business-dag is dat er een extra online groepssessie aan verbonden is. Een paar weken na de Boost your Business-dag ontmoeten we elkaar weer tijdens een online bijeenkomst. In deze Group-Call reflecteren we op de dag, jouw concept en op wat jij nog nodig hebt om jouw plannen uit te voeren. Zo heb je een extra stok achter de deur om je plannen verder uit te voeren en houdt voeling met de koers die je hebt uitgezet.

Investering €245,00* inclusief:

✓  1 dag full focus op jouw businessplannen

Masterclass van ervaren ondernemers

Persoonlijke adviezen, tips en tools

 Kennis en ervaring van andere deelnemers

✓  Visualisatie

 Hart werken hacks om in de flow te komen

✓  Onbeperkt koffie, thee en water

✓  Lekkere & gezonde snacks

✓  Heerlijke vegetarische lunch

✓  Prachtige natuur

Persoonlijk uitgewerkt concept

Groep met gelijkgestemden

1:1 online Group-Call (t.w.v. €149,-)

Tips & Tools voor thuis

*excl. btw

 

Extra optie 1: Coaching Sessie

Wil jij persoonlijke begeleiding bij het uitwerken van jouw plannen of op een diepgaand niveau werken aan een blokkade (lees: groeikans)? Voor jou als deelnemer aan deze Boost your Business-dag is er de optie voor het boeken van een extra coaching sessie van 1 uur met Helene of Kirsten. Hierbij krijg je nog meer persoonlijke handvatten om jouw plannen te realiseren. Boek je nu jouw ticket voor de Boost your Business-dag samen met een extra persoonlijke Coaching Sessie, dan betaal je voor jouw Coaching Sessie slecht €97 in plaats van €120. Jouw totale voordeel: €168.

*Voeg bij het boeken van jouw ticket bij opmerkingen toe ‘Extra optie 1’. Dan nemen we contact met je op voor het inplannen van jouw sessie en ontvang je een aparte factuur voor jouw extra Business Coaching Sessie.

 

Extra optie 2: Business Coaching Traject

Wil jij jouw plan van A tot Z uitvoeren en kan je daarbij iets vaker persoonlijke begeleiding gebruiken? Bij een Business Coaching Traject krijg je 6 persoonlijke coaching sessies waarin we ieder aspect van het vormgeven van jouw droom kunnen behandelen. Van praktische tips  over het opzetten van je bedrijf, tot je marketing en communicatie en werken aan de mindset die je verder brengt. Boek je nu jouw ticket voor de Boost your Business-dag samen met een extra persoonlijk Business Coaching Traject, dan betaal je voor jouw Business Coaching Traject slechts €697 in plaats van €720. Jouw totale voordeel: €172.

*Voeg bij het boeken van jouw ticket bij opmerkingen toe ‘Extra optie 2’. Dan nemen we contact met je op voor het inplannen van jouw sessies en ontvang je een aparte factuur voor jouw extra Business Coaching Traject.

 

Let’s Boost my Business!

Zet me op die lijst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na deze dag heb je:

1

Inzicht in jouw unieke kracht

Heb je inzichten wat voor type ondernemer je bent, waar je kracht ligt en hoe je dat maximaal in kunt zetten voor de meeste (business) impact.
2

Een helder concept

Ga je naar huis met een duidelijk concept, nieuwe energie en inspiratie om een vliegende start te maken.
3

Een duidelijk plan

Heb je duidelijk welke stappen jij gaat zetten om jouw plannen vorm te geven en je business te boosten.
4

Hart werken tools

Heb je concrete tools in handen om te werken vanuit je hart én productief te zijn. 

En ga je naar huis met een bak nieuwe inspiratie, energie en een waardevol netwerk!

Ja, ik wil mijn business boosten!

Sign me up!

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Deze mooie dag zal plaatsvinden op de Hoorneboeg, op de Hilversumse Heide. Hier hebben we een prachtige en fijne accommodatie met een inspirerende sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Er zijn grote ramen met veel daglicht waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te zijn.

Eten en drinken

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Daarnaast zal er de hele dag koffie, thee, water en gezonde snacks voor je klaarstaan. Met allergieën kan rekening gehouden worden.

Corona

Mocht de retreat van overheidswege niet door kunnen gaan, restitueren wij het volledige bedrag (-10% administratiekosten). Indien jij zelf annuleert (buiten deze maatregel om), kunnen we geen refund geven (tenzij iemand anders jouw plekje op kan vullen).

Facilitators

 

Helene Bruins

Na haar studie International Business rolde Helene in de fashion industry. Ze werkte voornamelijk in de ‘fast fashion’ waardoor ze continu snelle vertalingen maakte van trends en nieuwe concepten ontwikkelde. Na 6 jaar ‘private label’ maakte ze de overstap naar (internationale) corporates. Ze werkte o.a. als Brandmanager voor adidas, V&D en Bugaboo. 

Op de top van haar (corporate) carrière kwam het besef dat het tijd was voor een nieuwe stap: het volgen van haar hart. Ze zegde haar baan op om zich te verdiepen in yoga. Na het oprichten van een eigen yogastudio, houdt Helene zich momenteel vooral bezig met het faciliteren van events voor bewuster leven en het leven (en werken) vanuit je hart. 

 Helene heeft een sterk ontwikkeld (commercieel) oog voor conceptontwikkeling, product-creatie en combineert dit met haar ervaring als yogadocent en coach.  en helpt hiermee , zodat jij een authentiek concept ontwikkeld dat bij jou past.

 

Kirsten van den Berg

Na een korte juridische loopbaan besloot Kirsten haar hart te volgen. Ze verdiepte zich in yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling en herontdekte haar grote liefde: het podium.

Als coach en trainer ondersteunt ze mensen bij het vormgeven van een leven vanuit hun hart. Daarnaast werkt zij als zelfstandig communicatieadviseur en moderator voor verschillende opdrachtgevers. In de avonduren geeft zij yoga-, meditatie- en reiki lessen. Eerder werkte Kirsten als personal branding specialist en business coach voor Randstad. Hier hielp zij vele professionals en (startende) ondernemers werk te maken van hun dromen.

Kirsten komt uit een echt ondernemersnest en combineert verschillende disciplines tot inspirerende ervaringen die in beweging brengen en ráken. Met humor en een flinke dosis enthousiasme begeleidt en inspireert ze anderen om podium te geven aan hun hart… én onderneming!

 

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Kan ik meedoen als ik nog in loondienst werk?

Ja, dat kan zeker! De dag is bedoeld voor iedereen die een droom of idee wil uitwerken. Sommige deelnemers zullen voor het eerst ondernemen. Anderen ondernemen al langer en gaan aan de slag met een nieuw project. Juist als je bijvoorbeeld op een doodlopend spoor zit in je huidige baan kan deze dag de inspiratie en helderheid geven op hoe je kunt werken vanuit je hart.

Leer ik alles over hoe ik ondernemer word?

Nee, deze dag is bedoeld om helder te krijgen hoe je kunt leven en werken vanuit je hart en jouw specifieke dromen en plannen concreet kunt maken. We gaan dus bijvoorbeeld niet in op hoe je je inschrijft bij de Kamer van Koophandel, hoe je je administratie inricht etc.

Hoeveel moet ik al weten van ondernemen, marketing en communicatie om mee te doen?

Je hebt geen voorkennis nodig. Tijdens deze dag ga je intunen op je hartewensen en maak je een eerste stap met het uitwerken van jouw marketingplan. Heb je al wel veel marketing- en communicatie kennis en ervaring, dan leer je die tijdens deze dag verbinden met jouw intuïtie om jouw onderneming nog duidelijker te laten spreken.

Ik heb nog niet echt een idee van wat ik wil gaan doen. Is dit voor mij geschikt?

Absoluut! Juist als je nog niet zo goed weet wat je wilt gaan doen helpt deze dag je om hier zicht op te krijgen.

Waarom besteden jullie aandacht aan hart werken en intuïtief productief zijn?

Omdat we geloven dat de manier waarop je leeft en werkt bepalend is voor de kwaliteit van je output en voor je gevoel van wellbeing en levensgeluk. We geloven dat hart werken zoveel krachtiger is.

Wat als er na de Business Boost niks van mijn plannen terecht komt?

Goeie vraag! Als extra is er na de Boost your Business-dag een online groepssessie. Deze Group-Call is speciaal hiervoor inbegrepen bij jouw ticket. Zo heb je meteen een stok achter de deur. Daarnaast willen we je uitnodigen om te vertrouwen op het proces. Werken aan je hartewensen draagt altijd bij aan jouw natuurlijke groeiproces. Soms vallen de kwartjes later op hun plek. Daarom bieden we de mogelijkheid voor extra een op een begeleiding in jouw proces, zodat je niet onnodig blijft zwemmen en je de nodige handvatten krijgt.

Ik weet genoeg. Ik wil mijn business boosten!

Ik claim nú mijn plek op de wachtlijst!

 

 

 

 

 

 

 

Liever eerst contact?

Geen probleem. Laat hieronder je vraag en contactgegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

 

    *Met het verzenden van dit online formulier geef je Podium voor je hart toestemming je gegevens te gebruiken om je op de hoogte te houden van activiteiten en per mail inspiratiebommetjes te ontvangen.