Een liefdevolle kerst deel je natuurlijk met familie en… vrienden!

Een liefdevolle kerst deel je natuurlijk met familie en… vrienden!

Eigenlijk hoop ik dat je dit bericht niet leest en met een warme kop koffie naast de kerstboom zit terwijl de hond je smekend aankijkt voor zijn dagelijkse ochtenduitje.

Maar nu je hier toch bent: ik wens je een hele liefdevolle kerst toe!

En mocht je die willen delen met mensen die minder kansen krijgen, dan heb ik het perfecte kerstcadeau voor je!

Sinds ik in 2013 voor het eerst in Kenia was, ben ik bestuurslid van deze geweldige stichting. KUAP Pandipieri helpt mensen in de armste (sloppen) wijken van Kisumu. De ngo steunt op de talenten, oplossingen en kracht van de gemeenschap zelf. Dat is duurzaam, want het werkt. Zo is het project na 40 jaar uitgegroeid tot een ngo die jaarlijks meer dan 100.000 mensen helpt. Bijvoorbeeld door scholing, gezondheidszorg, straatkinderen rehabilitatie en (child) advocacy.

Ik vertel je er graag meer over. Neem hier een kijkje in onze laatste nieuwsbrief. Daar vind je ook hoe je de kerstgedachte handen en voeten kan geven door een bijdrage te doen.

Tip: het Oma-project helpt families die aidswezen opnemen door de hele familie van een broodnodige zorgverzekering te voorzien. Helaas is er een wachtrij. Daar kunnen we samen iets aan doen!

Hoe? Heel simpel: maak je kerstcadeau over naar NL39ABNA0400236311 t.n.v. Missieprocuur Mill Hill, Oosterbeek. S.v.p. vermelden: H. Burgman, plus projectcode KUAP C1560.

Benieuwd naar mijn vrienden in Kisumu? Neem een kijkje op pandipieri.nl. Of stuur me een pm. Ik vertel je graag meer.