Ga deze zomer mee op reis naar Kenia!

Ga deze zomer mee op reis naar Kenia!

In 2013 was ik voor het eerst in Kenia. Ik logeerde aan de rand van de sloppenwijk bij Julie, die werkte voor de projecten van KUAP Pandipieri. Het werd een reis die ik nooit meer zou vergeten. Ik werd bestuurslid van de Nederlandse Stichting Vrienden van Pandipieri. Als vrienden steunen wij de projecten in de sloppenwijken van Kisumu en geven bekendheid aan de bijzondere Pandi-filosofie. Dit jaar organiseren we weer een reis naar Kisumu. Zodat ook jij deze bijzondere ervaring kan meemaken. We willen jou én je vrienden, familie en bekenden graag uitnodigen voor deze unieke mogelijkheid om de mensen en projecten waar Pandipieri om draait te ontmoeten.

Wat ga je ervaren?

In samenwerking met KUAP Pandipieri bereiden we een programma voor dat gericht is op het bezoeken van de diverse projecten in de sloppenwijken. Daarnaast gaan we naar diverse markten in de stad en maken we een boottocht op het Victoriameer om onder andere nijlpaarden te bekijken. Een sponsorloop in de heuvels bij Kisumu is ook een vast onderdeel. Eén van de meest bijzondere aspecten van de reis is dat je kunt logeren bij betrokkenen en medewerkers van de projecten, zodat je op een unieke wijze mensen uit de wijk leert kennen en zo het Afrikaanse leefritme meemaakt. Maar uiteraard is het ook mogelijk om in een hotel in de stad te verblijven.

Wanneer?

Het programma start op zaterdag 17 juni en eindigt op zondag 24 juni.

Op zaterdag 23 juni staat de sponsorloop gepland. Het precieze programma wordt op korte termijn vastgesteld en krijg je opgestuurd als je je hebt opgegeven.

Kosten

Kosten voor logies bij betrokkenen en medewerkers van het project bedragen €20,- per nacht. Dit is inclusief maaltijden. De vliegticket koopt je zelf. Prijzen hiervoor variëren op dit moment tussen €600,- en €800,-, afhankelijk van het type vlucht en eventuele tussenstops.

Aanmelding

Aanmelding kan door een mail te sturen naar: chris.wilms@telfort.nl.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met mij.

 

Impressie van de reis 


Hoofdgebouw KUAP Pandipieri

Meelopen bij de projecten: school voor straatkinderen.

Meelopen bij de projecten: uitleg in de Art School.

Een tocht op het Victoriameer.


Sponsorloop in de omgeving van Kisumu

0 Reacties

Laat een reactie achter