Kom naar LAAT JE DROMEN VRIJ op 5 mei!

Kom naar LAAT JE DROMEN VRIJ op 5 mei!

Kom op 5 mei naar

Laat Je Dromen Vrij!

Voor iedereen die ruimte wil geven aan zijn of haar dromen. Om erin te gaan geloven. Of om je motor gaande te houden. En stil te staan bij het kleine geluk waar we in het najagen van onze dromen weleens aan voorbij gaan.

Wat gaan we doen?

Dromen handen en voeten geven doe je niet alleen. Daar heb je supporters en soms ook handige tips & trics bij nodig. Samen met Judith Oostwoud van Over Klein Geluk gaan we kijken hoe we elkaar op weg kunnen helpen. We gaan ontmoeten, dromen delen, elkaar inspireren. En vooral een hele leuke ochtend hebben waarin we geloven mogen in wat we van binnen voelen dat we naar buiten willen brengen.

Waar & wanneer is het?

Op 5 mei van 10:00 tot 13:00 uur (zodat je in de middag je dromen verder kunt vieren op de bevrijdingsfestivals 😉 @ de te gekke locatie van In De Ruimte aan de Oudegracht-Tolsteegzijde 230, Utrecht.

Wat kost het?

Het kost je niks. Wel zijn er kosten voor de ruimte en voor bijvoorbeeld koffie en thee. Je kan dus altijd een vrije gift doen, zoals dat gaat bij housewarmingparty’s.

Kom je ook?

Meld je dan even aan door een mailtje te sturen naar kirstenspunt@gmail.com of stuur een pm via Facebook. Ik vind het leuk als je erbij bent!

Liefs,

Kirsten

*Photo credits: maker unknown, Pinterest. Thanks!