Lead from within

 

 

 

 

 

Lead from within

workshop persoonlijk leiderschap

Leer jezelf kennen, ontdek waar je naartoe wilt, vanuit je eigen flow

 

coaching | ontspanning | verbinding | inzicht | expressie | energie

 

 

 

 

 

 

 

Eerstvolgende Lead from within-workshop:

zaterdag 2 maart van 13 – 15 uur

Tijdens de Lead from within workshop stap je uit je dagelijkse beslommeringen om stil te staan bij jezelf en het pad dat je bewandelt. Je maakt bewust tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ontdekt hoe je kunt leven van binnen naar buiten. Zodat je jouw balans vindt en helder krijgt welke stappen je kunt zetten om te leven in overeenstemming met wie je van binnen bent. De workshop is een beetje zoals een coaching sessie. Maar dan in de bedding van een kleine groep gelijkgestemden.

Hoofd, handen en hart

Tijdens de Lead from within workshop werken we met hoofd, handen en hart. Naast coachingsoefeningen kun je yoga en ontspanningsoefeningen verwachten én creatieve oefeningen; bijvoorbeeld intuïtief schrijven of vrij bewegen op muziek.

Iedere Lead from within workshop is een beetje anders. Wat altijd hetzelfde is, is de ruimte om te delen wat er op je hart ligt. Soms omdat je iets kwijt wilt, soms omdat je jouw enthousiasme wilt delen. Met elkaar creëren we een oordeel loze ruimte waarin je kunt reflecteren op jezelf en nieuwe inzichten en energie op kunt doen.

Fases van het jaar

We werken daarbij altijd met de fasen van het jaar en de energie en thematiek die daarbij hoort. Zo verbind jij je met je natuurlijke flow.  De  Lead from within workshops zijn toegankelijk voor iedereen die vanuit een open blik met zijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of andere zaken. Je kunt een enkele keer meedoen of vaker, zodat je als het ware een persoonlijk groei traject aangaat. Na de drop-in class is er de mogelijkheid voor een persoonlijke coaching sessie. Hieronder lees je er meer over.

Lead from within is voor jou als je:

✓ Aan de slag wilt met jouw persoonlijke ontwikkeling

✓ Openstaat voor reflectie & nieuwe inzichten

✓ Inzicht wilt krijgen in je (belemmerende) patronen en kwaliteiten

✓ Wilt ontdekken waar je nu écht blij van wordt en wat je volgende stap is

✓ Verbinding wilt maken tussen hoofd en hart

✓ Klaar bent voor de volgende stap van groei

✓ Toe bent aan een moment voor jezelf

✓ Tools zoekt om in balans te komen

✓ Meer vrijheid in je leven wilt

Reserveer nu kosteloos jouw plek.

Ja, ik reserveer nú mijn plek!

 

 

 

 

 

met de plek van haar bestemming

ruim in het vizier

rent zij zonder remming

af op haar plezier

zonder gêne of bagage

volgt zij haar innerlijk kompas

in de richting van de vrijheid

die daar al die tijd al was

 

 

 

 

Investering

€45 (earlybird €42,50 tot 17 februari ) inclusief:

 

✓ Coachingsoefeningen

✓ Ontspannende yoga, meditatie en visualisatie

✓  Creatieve werkvormen

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Groep met gelijkgestemden

✓ Tips & Tools voor thuis

✓ Een moment voor jezelf

✓ Gezonde snacks & thee

Extra optie: boek jouw persoonlijke coaching sessie voor meer verdieping

Aansluitend op de Lead from within workshop kun je een extra 1:1 coaching sessie boeken. In deze coaching sessie reflecteren we op d inzichten die je tijdens de les hebt opgedaan en is er tijd om dieper op jouw thema’s en specifieke vragen in te gaan.

Investering:

Voor de coaching sessie van 1 uur betaal je slechts €89,50 ex btw (reguliere prijs €149 ex btw). Dit tarief geldt exclusief voor deelnemers van Lead from within.

Boeken:

Je kunt jouw coaching sessie boeken door een mailtje te sturen naar info@podiumvoorjehart.nl. Voor de coaching sessie ontvang je een losse factuur.

Let op: aansluitend op de workshop is er plek voor maximaal 1 persoon. Wil je op een andere dag een coaching sessie boeken, geef dit dan aan in je mail.

 

Reserveer nu kosteloos jouw plek.

Ja, ik reserveer nu mijn plek!

 

 

 

 

 

Lead from within, live from the heart

 

 

 

 

 

 

 

Locatie BASEforStability

De Check-In workshops vinden plaats op de fijne locatie van BASEforStability in Tuinwijk, Utrecht. Bij BASEforStability vind je groepslessen en persoonlijke begeleiding die je helpen balans te vinden in body, mind en health. De perfecte plek dus voor de Check-In workshops.

Adres: P.C. Borstraat 13, Utrecht

 

Ervaringen van anderen

Facilitator: Kirsten van den Berg

Coach, trainer & yoga- en meditatiedocent | Initiatiefnemer podiumvoorjehart.nl

Ik woon in Utrecht en geef als docent alweer heel wat jaren les bij verschillende studio’s. Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen bij hun innerlijke processen en inspireer je graag om podium te geven aan je hart. Spiritualiteit combineer ik met humor en een nuchtere inslag. Ik help je graag balans te vinden tussen body, mind en soul. Zodat je authentiek jezelf kunt zijn en kunt doen waar je van houdt.

In mijn groepslessen en coaching maak ik gebruik van verschillende tools en technieken waaronder positieve psychologie en systemisch werk (opstellingen). Als hooggevoelig persoon ken ik de uitdagingen hierin persoonlijk en zie het als levenskunst om die te transformeren tot kracht. Bewustzijn en leven vanuit je hart gaat voor mij over kwetsbaar durven zijn, zachtheid toelaten en steeds meer worden wie je bent. En daar wil ik ook jou graag toe uitnodigen.

Naast Podium voor je hart werk ik als communicatieadviseur, dagvoorzitter en spreker en geef geef ik persoonlijk leiderschapstrainingen binnen het bedrijfsleven en de non-profit sector.

PS.

In de zomer van 2023 besloot ik spontaan een solo-reis te maken naar Californië. Daar zong ik tijdens een zangevent met Bobby McFerrin (je weet wel, van ‘Don’t worry, be happy’) en andere geweldige musici. In Yosemite park ontmoette ik een Nederlandse singer songwriter; Joanne Bird. Samen met haar schreef ik onder een heldere sterrenhemel een stukje muziek. Ik deel het hier graag met jou, ter inspiratie voor jouw eigen levenspad. Als je benieuwd bent naar de (innerlijke) reis die ik doormaakte, bekijk dan hier de podcast-aflevering die ik erover maakte.

Veelgestelde vragen

Door op de inschrijfbutton te klikken kom je op de website van BASEforStability. Hier kun je jouw ticket kopen zodat je verzekerd bent van een plekje.

De maximale groepsgrootte is 12 personen. Op die manier is er voor iedereen voldoende tijd en aandacht.

Tijdens de Lead from within-class ga je ontdekken hoe kunt leven van binnen naar buiten. Zodat je kunt zijn wie je bent en vanuit een stevige basis met plezier kunt optdekken en doen waar je van houdt. We maken gebruik van verschillende (coachings)oefeningen en methodieken, zoals systemisch werk (ook wel bekend als opstellingen), meditatie, mindfulness, creatieve therapie, voice dialogue en transactionele analyse. Elke les is anders. Wat altijd terug komt is 'inchecken' bij jezelf en ruimte om te delen in de groep.

Kom het ontdekken, zou ik zeggen! Als jij aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling, dan is Lead from within iets voor jou. Je kunt het zien als een coaching sessie maar dan in een groep. Ik geloof in de kracht van spelen. En dat diepgang hand in hand kan gaan met luchtigheid en plezier.

Het motto van Podium voor je hart is: jouw leven. jouw speelplaats. jouw podium. Het is namelijk mijn persoonlijke missie je ruimte te geven om te groeien in de meest authentieke versie van jezelf. Zodat je jouw speelruimte vergroot en je voldoening en zingeving vindt in je dagelijks leven. Lead from within-classes bieden je tools om dichter bij jezelf te komen en een leven te leiden vanuit je hart.

He tis fijn om comfortabel zittende kleding aan te hebben, bijvoorbeeld een legging, en een notitieboekje mee te nemen om aantekeningen in te kunnen maken.

No doubt; ik doe mee! Ik boek direct mijn ticket en ben zeker van deelname.

Yes, ik ben er bij!