New Year’s Retreat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New Year’s Retreat

yoga | coaching | vision ’22 

 

 

Dé retreat om jouw koers te bepalen voor 2022

2 januari 2022 = VOL

Plaats je hier op de wachtlijst.

(Bij voldoende animo kunnen we eventueel een tweede dag faciliteren)

Ja, plaats mij op de wachtlijst!

New Year’s Retreat

Vision 2022

Deze speciale dag staat in het teken van het nieuwe jaar.

Er start een nieuwe fase van groei en we gebruiken de energie van de eerste nieuwe maan van 2022 om onze intenties te zetten en onze wensen vorm te geven.

Reflectie & Inspiratie

2 januari 2022 staat in het teken van de winter. De winter is de tijd van verstilling, reflectie en rust. We gebruiken deze energie om te reflecteren en ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Door middel van yoga, meditatie en visualisatie maak je contact met jouw lichaam & innerlijk weten. Vanuit die plek gaan we invoelen en ga jij je wensen voor 2022 visueel maken. Dit alles zorgt voor een krachtig begin van je nieuwe jaar, waarin jíj de koers bepaalt.

Dit is een volledig verzorgde, luxe dag op de prachtige locatie van De Hoorneboeg. We beginnen om 9.30 met het programma (met o.a. zachte yoga). Tussen de middag wordt er een heerlijke vegetarische lunch geserveerd (Bij de Tuinman). Hierna is er vrije tijd en heb je de mogelijkheid voor een wandeling over de prachtige Hilversumse hei. In de namiddag verbind jij je met jouw wensen en verlangens en maak je deze visueel d.m.v. jouw eigen visionboard voor 2022. We eindigen deze mooie dag om 17:00 om vol nieuwe energie en inspiratie weer naar huis te gaan.

Dit retreat is voor jou als je:

Een dag in rust en stilte om nieuwe energie en inspiratie op te doen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra 1:1 Coachsessie

Bijzonder aan deze retreat is dat er een 1:1 coach-sessie aan verbonden is. Een paar weken na de retreat heb je een 1:1 coach-call. In deze coach-sessie reflecteren we op de dag, de thema’s en op de dingen die je nog wat meer aandacht zou willen geven of hetgeen je tegenhoudt. Je houdt voeling met de koers die je hebt uitgezet.

Investering €175,00* inclusief:

Boek nu jouw ticket

Ja, ik ga mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Deze mooie dag zal plaatsvinden op de Hoorneboeg, op de Hilversumse Heide. Hier hebben we een prachtige en fijne accommodatie met een huiselijke sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Er zijn grote ramen met veel daglicht waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te zijn.

Eten en Drinken

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Daarnaast zal er de hele dag koffie, thee, water en gezonde snacks voor je klaarstaan. Met allergieën kan rekening gehouden worden.

Corona

Mocht de retreat van overheidswege niet door kunnen gaan, restitueren wij het volledige bedrag (-10% administratiekosten). Indien jij zelf annuleert (buiten deze maatregel om), kunnen we geen refund geven (tenzij iemand anders jouw plekje op kan vullen).

Facilitators

Helene Bruins

Yogadocent en moeder van 3 prachtige jongetjes | Oprichter De Yogaschool Utrecht | Initiator helenebruins.nl; platform voor yoga

Ik woonde en werkte voor een grote corporate in China. Naar de maatstaven onze maatschappij  had ik het ‘gemaakt’. Toch voelde ik me niet thuis in het leven dat ik zelf had gecreëerd. In Shanghai kwam ik in aanraking met yoga en daarmee is een wereld voor mij open gegaan. De ruimte en lichtheid die ik na een yogales ervaarde in mijn hoofd en mijn lichaam, het was bizar. Na 3 jaar zei ik mijn baan op en dompelde mij in Bali volledig onder in de wereld van yoga. Terug in Nederland richtte ik De Yogaschool Utrecht op. Onlangs lanceerde ik helenebruins.nl.

Met mijn platform bied ik tools en cursussen (on- en offline) voor yoga en meditatie en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast begeleid en stimuleer ik mensen in bewustwording en het leven vanuit je hart.

Want alleen als je connectie maakt met jezelf, als je je eigen huis bewoont, als je kan leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, dan ga je stralen!

Kirsten van den Berg

Communicatieadviseur, coach, trainer & yoga- en meditatiedocent | Oprichter podiumvoorjehart.nl

Bewustzijn en leven vanuit je hart gaat voor mij over kwetsbaar durven zijn, zachtheid toelaten en steeds meer worden wie je bent.

Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen bij hun innerlijke processen en inspireer je graag om podium te geven aan je hart. Spiritualiteit combineer ik met humor en een nuchtere inslag. Daarbij put ik uit verschillende tradities, tools en technieken. Als hooggevoelig persoon ken ik de uitdagingen hierin persoonlijk en zie het als levenskunst om die te transformeren tot kracht.

Naast Podium voor je hart werk ik als communicatieadviseur bij de Samenwerkende Gezondheidsfondsen en geef ik vanuit GROWEVERYDAY persoonlijk leiderschapstrainingen binnen het bedrijfsleven en de non-profit sector.

Als het leven jouw podium is, wat zou je hart daarop willen laten zien?

Boek nu jouw ticket

Ja, ik ga mee!