Relax & Renew Retreat

Relax & Renew Retreat

 

 

 

Alles in het leven verloopt in een cyclus. Denk aan de seizoenen, de maan, de menstruatiecyclus etc. Alles heeft een opbouw en een afbouw. Elk onderdeel heeft een functie. Elk onderdeel draagt bij aan het grotere geheel. Zo ook jouw leven.

4 x per jaar geven Helene en ik deze bijzondere retraite-dag: Relax & Renew. Hierbij betrekken we de natuurlijke cyclus van het jaar en de kracht en inspiratie die iedere fase van groei ons te bieden heeft. Zo houd je voeling met jezelf en jouw wensen voor 2021.

Het is een dag waarin je je terugtrekt (retreat). Terugtrekt uit jouw dagelijkse beslommeringen. Terug naar jezelf.

Ontspanning, verstilling, zachte bewegingen, rituelen en de natuur nodigen je uit om uit het hoofd te komen en contact te maken met jouw kern, jouw authentieke zelf. 

Boek nu voor 25 juli

Reserveer mijn plek

Als jij behoefte hebt aan:

DAN IS DEZE BIJZONDERE RETREAT
ÉCHT IETS VOOR JOU!

Relax & Renew

Eén zeer speciale dag waarbij je met behulp van ademwerk, zachte yoga, meditatie en verstilling loskomt uit de dagelijkse realiteit en contact maakt met jezelf. Een interne reis vanuit het hoofd naar het hart. Er is ruimte om te voelen en te ervaren, maar vooral ook om gewoon te zijn en niets te hoeven. Een dag voor jezelf. 

25 juli staat in het teken van de volle maan. We zullen de energie van de volle maan gebruiken om te reflecteren en te verbinden. Dit doen we door middel van een mooi ritueel.  

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch voor ons geserveerd (Bij De Tuinman). Hierna is er mogelijkheid voor een stiltewandeling.

 

IEDEREEN IS WELKOM. JE HOEFT GEEN ERVARING MET YOGA OF MEDITATIE TE HEBBEN.

Na dit retreat:

 

Locatie

Deze mooie dag zal plaatsvinden op de Hoorneboeg, op de Hilversumse Heide. Hier hebben we een sfeervolle accommodatie met een rustgevende sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Er zijn grote ramen met veel daglicht waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te zijn.

 

Eten en drinken

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Daarnaast zullen er de hele dag koffie, thee, water en snacks voor je klaarstaan.

 

Annuleren

Mocht de retreat niet door kunnen gaan i.v.m. maatregelen vanuit de overheid, krijg je je geld terug. Wil je zelf annuleren dan gelden de volgende voorwaarden.

Bij annulering tot 24 weken voor aanvang, 10% van de overeengekomen prijs

Bij annulering binnen 24 weken tot 16 weken voor aanvang, 25% van de overeengekomen prijs

Bij annulering binnen 16 weken tot 8 weken voor aanvang, 50% van de overeengekomen prijs

Bij annulering binnen 8 weken tot 4 weken voor aanvang, 75% van de overeengekomen prijs

Bij annulering korter dan 4 weken voor aanvang is de volledige overeengekomen prijs.

Investering

De prijs voor deze dag is €140*, inclusief:

 

Onbeperkt koffie, thee, water

Gezonde snack in de ochtend

Heerlijke, vegetarische lunch 

Twee yogalessen

Een bijzonder ritueel

Stiltewandeling

Meditatie- en visualisatieoefeningen

Het maken van het Visionboard

Gebruik van materialen zoals yogamatten, kussens en dekens

*Prijs excl. btw

 

 

 

 

Over ons

Helene Bruins

Yogadocent en moeder van 3 prachtige jongetjes | Oprichter De Yogaschool Utrecht | Initiator helenebruins.nl; platform voor yoga

Ik woonde en werkte voor een grote corporate in China. Naar de maatstaven onze maatschappij  had ik het ‘gemaakt’. Toch voelde ik me niet thuis in het leven dat ik zelf had gecreëerd. In Shanghai kwam ik in aanraking met yoga en daarmee is een wereld voor mij open gegaan. De ruimte en lichtheid die ik na een yogales ervaarde in mijn hoofd en mijn lichaam, het was bizar. Na 3 jaar zei ik mijn baan op en dompelde mij in Bali volledig onder in de wereld van yoga. Terug in Nederland richtte ik De Yogaschool Utrecht op. Onlangs lanceerde ik helenebruins.nl.

Met mijn platform bied ik tools en cursussen (on- en offline) voor yoga en meditatie en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast begeleid en stimuleer ik mensen in bewustwording en het leven vanuit je hart.

Want alleen als je connectie maakt met jezelf, als je je eigen huis bewoont, als je kan leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, dan ga je stralen!

Kirsten van den Berg

Coach, trainer, yoga- en meditatiedocent | Oprichter podiumvoorjehart.nl

Via yoga kwam ik op het pad van meditatie, mindfulness, heartfulness en mediumschap. Ik inspireer je met heel veel liefde om te gaan leven vanuit je hart.

Dat dit niet altijd even makkelijk is weet ik als geen ander. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar yoga- en meditatiedocent, coach en trainer.

Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn sensitiviteit in te zetten als kracht en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan!

 

Ja, ik wil meedoen!

Reserveer mijn plek