Speel je dromen vrij op 5 mei!

Speel je dromen vrij op 5 mei!

Yeaaaaah, we gaan weer dromen vrij laten! Wat zeg ik? We gaan ze vrij spelen!

Klinkt leuk!

Nou en of! Heb jij dromen waar je maar niet aan toe komt? Of zijn je dromen zo groot dat je ze nauwelijks durft uit te spreken? Weet je misschien nog niet zo goed hoe je droom eruit ziet, maar voel je hem wel? Of bouw je al aan je dromen maar vind je het soms lastig om te blijven geloven in de zaadjes die je plant?

Kom dan op 5 mei naar Laat  Speel Je Dromen Vrij!

Voor iedereen die ruimte wil geven aan zijn of haar dromen. Om erin te gaan geloven. Of om je motor gaande te houden. En te ervaren hoe je die queste naar een leven vanuit het hart vooral spelenderwijs kunt gaan.

Wat gaan we doen?

Dromen handen en voeten geven doe je niet alleen. Daar heb je supporters en soms ook handige tips & trics bij nodig. Samen gaan we kijken hoe we elkaar op weg kunnen helpen. We gaan ontmoeten, dromen delen, elkaar inspireren. En vooral: spelen natuurlijk! Het wordt een leuke ochtend waarbij we geloven mogen in de dromen die we in ons hart dragen.

Waar & wanneer is het?

Op 5 mei van 10:00 tot 13:00 uur (zodat je in de middag je dromen en vrijheid verder kunt vieren op de bevrijdingsfestivals 😉
@ de te gekke locatie van In De Ruimte aan de Oudegracht-Tolsteegzijde 230, Utrecht.

Wat kost dat?

€35,-

Aanmelden

Dat kan door een mailtje te sturen naar kirstenspunt@gmail.com

* Over Laat Je Dromen Vrij op 5 mei

Laat Je Dromen Vrij is een initiatief van KIRSTENS PUNT in samenwerking met inspirerende gasten. Deze editie is in samenwerking met Kim Schollema van Speelvol

KIRSTENS PUNT biedt podium voor het hart. Zodat je geinspireert kan raken door bijzondere verhalen van mensen die het anders doen. Van mensen die hun hart volgen. Daarnaast kan je terecht voor Coaching,  Heartfulness Training & Meditatie.

Wil jij ook leven vanuit het hart? Schrijf je in voor gratis inspiratiebommetjes (door simpelweg de irritante pop-up  in te vullen) en KIRSTENS PUNT te volgen op instagram en facebook.

2018.29.12 - 2019.4.01 (34)

0 Reacties

Laat een reactie achter