Speel je dromen vrij Workshop 2019

Speel je dromen vrij Workshop 2019

Afgelopen zondag was het bevrijdingsdag en dát betekent dat er weer een hoop mooie dromen zijn vrijgespeeld!  Tijdens de workshop Speel je dromen vrij op 5 mei gingen 6 deelnemers een ochtend lang in de weer met dromen, stiften, papier, spelopdrachten, hartverwijzende vragen en visualisaties. Terwijl iedereen creatief bezig was voelde ik me zó senang! Ik was mijn eigen droom gewoon aan het vrij spelen, mét anderen!

Dwayne en Sabine straalden van oor tot oor toen ze zich realiseerden dat ze precies staan waar ze willen zijn. De een na het roer om te hebben gegooid naar fulltime coach en yoga docent en de ander na het in de wilgen hangen van een carrière als accountant toen hij ontdekte dat hij daar helemaal niet gelukkig van werd. Iemand anders ontdekte hoe ze haar stralende zelf mee kan nemen op weg naar waar ze wil zijn, waardoor ze daar eigenlijk al is. En dan was er nog Anne, die haar coaching bedrijf Anne Marjon Coaching dinsdag inschreef bij de Kamer van Koophandel. Geweldig toch, zoveel inspirerende verhalen?!

Deze editie mocht ik organiseren samen met Kim van Speelvol. We leerden elkaar vorig jaar kennen bij de eerste editie van deze workshop. Ze inspireerde toen iedereen met haar verhaal over hoe zij zich spelend vrij maakte van een vaste baan en verplichtingen. Op instagram onder @kim.speelvol kan je iedere dag haar speelkwartiertje volgen en meedoen.

Ja, met andere mensen ruimte maken voor wat je hart het liefste wil, daar word ik echt gelukkig van. Geniet je nog even met me mee hieronder?

Wil jij je dromen ook vrij spelen? Dat kan! Geef je op voor de eerstvolgende workshop via info@podiumvoorjehart.nl.

Wil jij ondersteuning bij het luisteren naar jouw hart? Dan is een coaching sessie misschien wel iets voor jou. Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat voor jou de beste route is.

dav

rpt

dav

fbt

ptr

IMG-20190506-WA0005

rpt

rpt

rpt

 

cof