Coaching

Wil jij:

✓ s’ ochtends vol energie en zin in je dag opstaan;

✓ doen wat je het liefste zou willen doen;

✓ jouw zelfvertrouwen vergroten;

✓ helemaal jezelf zijn, waardoor anderen jou ook gaan zien;

✓ van je kwetsbaarheid je kracht maken?

 

 

Ik geloof dat iedereen kan leven vanuit z’n hart.

Sterker nog; ik geloof dat het de bedoeling is. Iedereen bezit een uniek pakketje met ervaringen, verlangens en kwaliteiten. En die heb je niet voor niets. Maar soms loop je vast.

Juíst die momenten bieden een gouden kans. Het zijn namelijk de momenten waarop je opnieuw koers kunt gaan bepalen. Ze nodigen je uit om te onderzoeken hoe je nog meer (zelf)liefde aan de dag kunt brengen. Om stil te staan bij wat jou raakt en waar jouw kwaliteiten liggen. En om onderliggende oorzaken en patronen te ontdekken en doorbreken. Zodat je keuzes kunt gaan maken die je dichterbij jezelf brengen. Zodat je nog meer kunt leven vanuit je hart.

Dat noem ik podium geven aan je hartEn dat doen we in 3 stappen.

Klik op onderstaande buttons voor uitleg.

Basis in balans

Basis in balans


Als lichaam, geest en ziel in balans zijn, heb je de voedingsbodem en veerkracht waarop je vooruit kunt. Daarom staan we in jouw coaching traject altijd stil  bij de basis. En gaan we als het nodig is praktisch aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Innerlijk werk

Innerlijk werk


Hierbij ga je aan de slag met je eigen bewustwording- en helingsproces. Door onbewuste overtuigingen op te sporen,  belemmerende patronen te doorbreken en opnieuw te leren luisteren naar je gevoel, kun je jouw eigen koers gaan varen.

Zelfexpressie

Zelfexpressie


Met de derde stap geef je expressie aan jezelf en ga je actie ondernemen op jouw verlangens. Zo creëer je een leven in verbinding met jezelf en jouw bron van geluk.

Het coaching traject is voor jou als:

✓ je meer wilt leven vanuit je hart

✓ je jouw zelfvertrouwen wilt vergroten 

✓ wilt gaan doen waar je blij van wordt

✓ je voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt

✓ concreet wilt krijgen welke stappen je kan zetten 

✓ je aan de slag wilt met jouw persoonlijke ontwikkeling 

✓ je op zoek bent naar een coaching traject waarin bewustwording, innerlijk werk en nieuw gedrag oefenen hand in hand gaan met plezier hebben

Afgestemd op jouw persoonlijke vraagstukken gaan we hiermee aan de slag:

✓ In kaart brengen waar je nu staat op verschillende vlakken: mentaal, emotioneel, fysiek, zingeving en regie

Grenzen leren voelen en aangeven

Meditatie & Mindfulness; leren in het moment te zijn, jouw intuïtie te versterken en je bewustzijn te vergroten. Zodat je kunt groeien.

Stress- en emotieregulatie oefeningen; om lastige momenten gezond te leren navigeren

Creatieve oefeningen; om in contact te komen met je slimme onderbewuste, gevoelens en verlangens én het speelse deel in jouzelf (nog meer) ruimte te geven

Voice Dialogue; leren (er)kennen (van) en omgaan met verschillende delen van jezelf

Transactionele Analyse en Kernkwadrant; inzicht krijgen in de interactie tussen jou en anderen

Systemisch Werk; jouw rol in je systeem (van herkomst) herkennen en de helende beweging maken naar daar waar jij op je plek bent

Kernwaarden formuleren; zodat je duidelijker weet welke keuzes bij jou passen en welke niet

Experimenteren met nieuw gedrag en keuzes

Dit levert het je op:

1

Jouw basis in balans

Je staat stevig in je basis: je lichaam en geest zijn weer in balans en je weet hoe jij die kunt vinden als je die even kwijt raakt.

2

Zelfvertrouwen

Je hebt inzicht in jouw unieke talenten, weet wie je bent en kunt authentiek jezelf zijn. Je hebt zelfvertrouwen en compassie naar jezelf en anderen toe en kunt genieten van wie je bent en wat je doet.

3

Van dromen naar doen

Je hebt je bewegingsvrijheid vergroot. Je durft jezelf te zijn en te laten zien. Je durft expressie te geven aan wie je bent. En je doet (nog meer) waar je van houdt!

The privilege of a lifetime is to become who we truly are

– Carl Jung

Investering

3,5 maand | 1 op 1 coaching | 8 sessies

Iedere twee weken 1,5 uur een-op-een coaching. Op locatie in de omgeving van Utrecht, buiten of online

€749 ex. btw

€906,29 incl. btw

Je kunt een losse sessie boeken om te ontdekken of coaching bij Podium voor je hart bij je past. Hiervoor betaal je €95 ex btw (particulieren) of €149 ex btw (zakelijk). Als je besluit om een traject te volgen wordt dit bedrag verrekend met die van het traject. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur.

 

Over mij

Mijn naam is Kirsten. Met heel veel liefde en plezier begeleid ik je in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik boog op ruime ervaring als coach en trainer binnen het bedrijfsleven en als yoga en meditatiedocent. Je zou me hooggevoelig en intuïtief kunnen noemen, alhoewel labels voor mij minder van belang zijn. Ik kijk graag naar wie je bent als mens in al je schakeringen. Ik heb een brede interesse en combineer wetenschappelijke (neuro)psychologische kennis graag met de kennis en ervaring vanuit mijn eigen spirituele- en persoonlijke ontwikkeling. Daarmee heb ik een holistische kijk die ervan uitgaat dat body, mind, soul en omgeving op elkaar van invloed zijn. Met podium voor je hart inspireer ik je graag om authentiek jezelf te zijn en te doen waar je van houdt. Lees hier meer over mij.

Ben jij benieuwd of coaching met mij iets voor jou is? Plan hier je gratis telefonische kennismakingsgesprek in. Dan kijken we of coaching bij Podium voor je hart iets voor jou is en of we de juiste klik hebben. Een kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend.

Wat je van mij als coach mag verwachten

 

Coaching sessies zijn vertrouwelijk. Niemand behalve jij en ik weten dat jij een coaching sessie bij mij volgt of wat er in de sessies aan bod komt.

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om jouw integriteit te respecteren. Dit doe ik door geen oordeel te hebben, je grenzen en wensen te respecteren en je eigen zelfredzaamheid te eerbiedigen. Dit betekent dat ik mijn uiterste best doe om jouw leerervaring niet in te kleuren met mijn eigen visie, tenzij je hierom vraagt en dit bijdraagt aan jouw groeiproces.

Jouw gevoel van veiligheid is voor mij een voorwaarde om samen te kunnen werken. Mijn intentie is om je een veilige ruimte te bieden waarin je er mag zijn met alles wat je bent, denkt en voelt. Jouw feedback, zowel positief als negatief, is ten alle tijde welkom.

Sommige groeiprocessen vragen om een meer specialistische begeleiding. Je mag er op vertrouwen dat ik mijn best doe zo goed mogelijk in te schatten of coaching de juiste inzet is en of je bij mij op de juiste plek bent. Mocht dit niet zo zijn dan zal ik je zo mogelijk doorverwijzen.