Coaching

 

1:1 Coaching

 

Ik geloof dat iedereen kan leven vanuit z’n hart.

Sterker nog; ik geloof dat het de bedoeling is. Iedereen bezit een uniek pakketje met ervaringen, verlangens en kwaliteiten. En die heb je niet voor niets. Maar soms loop je vast.

Juíst die momenten bieden een gouden kans. Het zijn namelijk de momenten waarop je opnieuw koers kunt gaan bepalen. Ze nodigen je uit om te onderzoeken hoe je nog meer (zelf)liefde aan de dag kunt brengen. Om stil te staan bij wat jou raakt en waar jouw kwaliteiten liggen. En om onderliggende oorzaken en patronen te ontdekken en doorbreken. Zodat je keuzes kunt gaan maken die je dichterbij jezelf brengen. Zodat je nog meer kunt leven vanuit je hart.

Dat noem ik podium geven aan je hartEn dat doen we in 3 stappen.

Basis in balans

Basis in balans


Als lichaam, geest en ziel in balans zijn, heb je de voedingsbodem en veerkracht waarop je vooruit kunt. Daarom staan we in jouw coaching traject altijd stil  bij de basis. En gaan we als het nodig is praktisch aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Afstemmen op je hart

Afstemmen op je hart


Door onbewuste overtuigingen op te sporen,  leren omgaan met belemmerende patronen en opnieuw te leren luisteren naar je hart – je gevoel, je intuïtie en verlangens – kun je weer jouw eigen koers gaan varen.

Podium geven aan je hart

Podium geven aan je hart


Met de derde stap geef je expressie aan jezelf en ga je actie ondernemen op jouw verlangens. Zo creëer je een leven in verbinding met jezelf en jouw bron van geluk.

Het coaching traject is voor jou als:

✓ je voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt

✓ je het gevoel hebt dat je vast zit maar niet concreet krijgt welke stappen je kan zetten 

✓ je wel weet wat je te doen hebt maar het niet lukt om tot actie over te gaan

✓ je klaar bent met het rondzwemmen in hetzelfde cirkeltje

✓ je bereid bent om jouw patronen en belemmerende overtuigingen aan te kijken

✓ je op zoek bent naar een coaching traject waar bewustwording, innerlijk werk en nieuw gedrag oefenen hand in hand gaan met plezier en luchtigheid

Wil jij:

✓ s’ ochtends vol energie en zin in je dag opstaan

✓ ontdekken waar je echt blij van wordt 

✓ je (ongekende) talenten ontdekken en op waarde schatten

✓ doen wat je het liefste zou willen doen

✓ bewust worden van je patronen en wat je blokkeert 

✓ leren omgaan met de angst die komt kijken, juist als je in je kracht gaat stappen

✓ jouw zelfvertrouwen vergroten

✓ helemaal jezelf zijn, waardoor anderen jou ook gaan zien

✓ van je kwetsbaarheid je kracht maken

Maak nu een afspraak

Ik pak deze gouden kans!

Hier gaan we mee aan de slag:

✓ In kaart brengen waar je nu staat op verschillende vlakken: mentaal, emotioneel, fysiek, zingeving en regie

Grenzen leren voelen en aangeven

Meditatie & Mindfulness; leren in het moment te zijn, jouw intuïtie te versterken en je bewustzijn te vergroten. Zodat je kunt groeien.

Stress- en emotieregulatie oefeningen; om lastige momenten gezond te leren navigeren

Creatieve oefeningen; om in contact te komen met je slimme onderbewuste, gevoelens en verlangens én het speelse deel in jouzelf (nog meer) ruimte te geven

Voice Dialogue; leren (er)kennen (van) en omgaan met verschillende delen van jezelf

Transactionele Analyse en Kernkwadrant; inzicht krijgen in de interactie tussen jou en anderen

Systemisch Werk; jouw rol in je systeem (van herkomst) herkennen en de helende beweging maken naar daar waar jij op je plek bent

Kernwaarden formuleren; zodat je duidelijker weet welke keuzes bij jou passen en welke niet

Experimenteren met nieuw gedrag en keuzes

Dit levert het je op:

1

Jouw basis in balans

Je staat stevig in je basis: je lichaam en geest zijn weer in balans en je weet hoe jij die kunt vinden als je die even kwijt raakt.

2

Zelfvertrouwen

Je hebt inzicht in jouw unieke talenten, weet wie je bent en kunt authentiek jezelf zijn. Je hebt zelfvertrouwen en compassie naar jezelf en anderen toe en kunt genieten van wie je bent en wat je doet.

3

Persoonlijk leiderschap

Je (her)kent en weet om te gaan met jouw innerlijke patronen en blokkades. Je weet hoe je ruimte kunt geven aan je gevoel en kunt luisteren naar jouw hart en intuïtie.

 

4

Van dromen naar doen

Je hebt je bewegingsvrijheid vergroot. Je durft jezelf te zijn en te laten zien. Je durft expressie te geven aan wie je bent. En je doet (nog meer) waar je van houdt!

The privilege of a lifetime is to become who we truly are

– Carl Jung

Ga voor de verandering van je leven

Investering

3,5 maand | 1 op 1 coaching | 8 sessies

Iedere twee weken 1,5 uur een-op-een coaching. Op locatie in de omgeving van Utrecht, buiten of online

€1079 ex. btw

€1305, 59 incl. btw

Je kunt een losse sessie boeken om te ontdekken of coaching bij Podium voor je hart bij je past. Hiervoor betaal je €149 ex btw. Als je besluit om een traject te volgen wordt dit bedrag verrekend met die van het traject.

Coaching eens uitproberen? Dit is je kans! 

Normaal gesproken bied ik alleen coaching-trajecten aan omdat ik geloof dat transformatie en verandering tijd en meerdere stappen nodig hebben. Maar soms heb je gewoon even behoefte aan één scherpstel moment. Om ergens helderheid op te krijgen. Iets een kickstart te geven. Of om je weer even bewust te verbinden met jezelf.

Daarom kan je nu een zomer sessie boeken. Dat is een losse coaching sessie, op een unieke locatie midden in de natuur, met lunch optie Bij de Tuinman en een heerlijke wandeling in het bos of op de heide.

Lees meer.

Over mij

Mijn naam is Kirsten. Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen bij hun innerlijke processen (en mijn hond Duuk ;-). Met podium voor je hart inspireer ik je graag om letterlijk en figuurlijk podium te geven aan je hart. Lees hier meer over mij.

Ben jij benieuwd of coaching met mij iets voor jou is? Plan hier je gratis telefonische kennismakingsgesprek in. Dan kijken we of coaching bij Podium voor je hart iets voor jou is en of we de juiste klik hebben. Een kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend.

Plan een gesprek in

Om te bekijken waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt.

 

Wat je van mij als coach mag verwachten

 

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om jouw integriteit te respecteren. Dit doe ik door geen oordeel te hebben, je grenzen en wensen te respecteren en je eigen zelfredzaamheid te eerbiedigen. Dit betekent dat ik mijn uiterste best doe om jouw leerervaring niet in te kleuren met mijn eigen visie, tenzij je hierom vraagt en dit bijdraagt aan jouw groeiproces.

Jouw gevoel van veiligheid is voor mij een voorwaarde om samen te kunnen werken. Mijn intentie is om je een veilige ruimte te bieden waarin je er mag zijn met alles wat je bent, denkt en voelt. Jouw feedback, zowel positief als negatief, is ten alle tijde welkom.

Sommige groeiprocessen vragen om een meer specialistische begeleiding. Je mag er op vertrouwen dat ik mijn best doe zo goed mogelijk in te schatten of coaching de juiste inzet is en of je bij mij op de juiste plek bent. Mocht dit niet zo zijn dan zal ik je zo mogelijk doorverwijzen.