Coaching

 

 

 

 

 

 

Coaching

 

 

 

 

 

Ik geloof dat iedereen kan leven vanuit z’n hart.

Sterker nog; ik geloof dat het de bedoeling is. Iedereen bezit een uniek pakketje met ervaringen, verlangens en kwaliteiten. En die heb je niet voor niets. Maar soms kan het voelen alsof er geen plek is voor jou en jouw liefste wensen.

Juíst de momenten waarop je even vast loopt bieden een gouden kans. Het zijn namelijk de momenten waarop je opnieuw koers kunt gaan bepalen. Ze nodigen je uit om te onderzoeken hoe je nog meer (zelf)liefde aan de dag kunt brengen. Om stil te staan bij wat jou raakt en waar jouw kwaliteiten liggen. En om onderliggende oorzaken en patronen te ontdekken en doorbreken. Zodat je keuzes kunt gaan maken die je dichterbij jezelf brengen. Zodat je nog meer kunt leven vanuit je hart.

Coaching bij Podium voor je hart helpt je om helder te krijgen wat jij nodig hebt om een leven te creëren waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en kunt genieten van wie je bent en wat je doet. Dat noem ik ook wel ‘podium geven aan je hart’.

En dat doen we in 3 stappen.

 

Basis in balans

Basis in balans


Alles begint bij een stevige basis. Als lichaam, geest en ziel in balans zijn, heb je de voedingsbodem en veerkracht waarop je vooruit kunt. Daarom staan we in jouw coaching traject altijd stil  bij de basis. En gaan we als het nodig is praktisch aan de slag om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Afstemmen op je hart

Afstemmen op je hart


Door onbewuste overtuigingen op te sporen en opnieuw te leren luisteren naar je hart – je gevoel, je intuïtie en verlangens – kun je weer jouw eigen koers gaan varen en…

Podium geven aan je hart

Podium geven aan je hart


Met de derde stap geef je expressie aan jezelf en ga je actie ondernemen op jouw verlangens. Zo creëer je een leven in verbinding met jezelf en jouw bron van geluk.

Wil jij:

nu eindelijk gaan doen wat je eígenlijk het liefste zou willen doen

of ontdekken waar jij energie van krijgt

zodat je met zin aan je dag begint

✓ plezier hebt in wat je doet

de kwaliteiten die nog in jou verborgen liggen naar buiten kunt brengen

meer (innerlijke) vrijheid ervaart

jouw authentieke pad volgt

tools krijgt bij het helder krijgen van jouw volgende stappen

Neem de eerste stap en creëer een leven vanuit je hart!

 

“You have to find what sparks a light in you. So that you in your own way can illuminate the world.” – Oprah Winfrey

 

 

 

Met deze tools gaan we aan de slag:

In kaart brengen waar je nu staat op verschillende vlakken: mentaal, emotioneel, fysiek, zingeving en regie

Grenzen leren voelen en aangeven

Meditatie & Mindfulness; leren in het moment te zijn en jouw intuïtie te versterken

Stress- en emotieregulatie oefeningen; om lastige momenten gezond te leren navigeren

Creatieve oefeningen; om in contact te komen met je slimme onderbewuste, gevoelens en verlangens én het speelse deel in jouzelf (nog meer) ruimte te geven

Voice Dialogue; leren (er)kennen (van) en omgaan met verschillende delen van jezelf

Transactionele Analyse en Kernkwadrant; inzicht krijgen in de interactie tussen jou en anderen

Systemisch Werk; jouw rol in je systeem (van herkomst) herkennen en de helende beweging maken naar daar waar jij op je plek bent

Kernwaarden formuleren; zodat je duidelijker weet welke keuzes bij jou passen en welke niet

Experimenteren met nieuw gedrag en keuzes

 

Dit levert het je op:

1

Jouw basis in balans

Je staat stevig in je basis: je lichaam en geest zijn weer in balans en je weet hoe jij die kunt vinden als je die even kwijt raakt.
2

Inzicht in jouw unieke kracht

Je hebt inzicht in jouw unieke talenten en voelt de kracht van jouw authenticiteit. Je zelfvertrouwen vergroot en je kunt meer genieten van jouw eigen essentie.
3

Innerlijk navigeren

Je herkent jouw innerlijke patronen en blokkades. Je weet hoe je ruimte kunt geven aan je gevoel en kunt luisteren naar jouw hart en intuïtie.

 

4

Podium voor je hart

Je hebt je bewegingsvrijheid vergroot en durft meer ruimte te geven aan wie jij bent. Je geeft expressie aan jezelf en podium aan je hart!

Ja, ik wil podium geven aan mijn hart!

Ik gun mezelf deze verandering!

 

 

 

 

 

 

Nice to meet you!

Mijn naam is Kirsten. Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen bij hun innerlijke processen. Met podium voor je hart inspireer ik je graag om letterlijk en figuurlijk podium te geven aan je hart. Lees hier meer over mij.

Ben jij benieuwd of coaching met mij iets voor jou is? Plan hier je gratis telefonische kennismakingsgesprek in. Dan kijken we of coaching bij Podium voor je hart iets voor jou is en of we de juiste klik hebben. Een kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend.

 

Wat je van mij als coach mag verwachten

 

Coaching sessies zijn vertrouwelijk. Niemand behalve jij en ik weten dat jij een coaching sessie bij mij volgt of wat er in de sessies aan bod komt.

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om jouw integriteit te respecteren. Dit doe ik door geen oordeel te hebben, je grenzen en wensen te respecteren en je eigen zelfredzaamheid te eerbiedigen. Dit betekent dat ik mijn uiterste best doe om jouw leerervaring niet in te kleuren met mijn eigen visie, tenzij je hierom vraagt en dit bijdraagt aan jouw groeiproces.

Jouw gevoel van veiligheid is voor mij een voorwaarde om samen te kunnen werken. Mijn intentie is om je een veilige ruimte te bieden waarin je er mag zijn met alles wat je bent, denkt en voelt. Jouw feedback, zowel positief als negatief, is ten alle tijde welkom.

Sommige groeiprocessen vragen om een meer specialistische begeleiding. Je mag er op vertrouwen dat ik mijn best doe zo goed mogelijk in te schatten of coaching de juiste inzet is en of je bij mij op de juiste plek bent. Mocht dit niet zo zijn dan zal ik je zo mogelijk doorverwijzen.

 

Klaar voor een nieuwe start?

 

 

 

 

 

Werk samen met mij

1:1 Coaching

3 maanden persoonlijke coaching voor een authentiek leven

6 individuele coaching sessies

In 3 maanden tijd en in 3 stappen naar een leven vanuit je hart

Inclusief stress-, emotieregulerings- en energiemanagement tools, inzichtgevende vragen, persoonlijke healings, meditaties en bekrachtigende (creatieve) oefeningen

In balans, vanuit je kern podium geven aan je hart!

Investering in jezelf: €777

 

 

Ja, ik wil podium geven aan mijn hart!

Ik gun mezelf deze verandering!

 

 

 

 

 

 

Liever eerst contact?

Laat hieronder je vraag en contactgegevens achter. Dan nemen ik zo snel mogelijk contact met je op.

    *Met het verzenden van dit online formulier geef je Podium voor je hart toestemming je gegevens te gebruiken om je op de hoogte te houden van activiteiten en per mail inspiratiebommetjes te ontvangen.