Yoga

 

 

 

 

 

Yin Yoga 

jouw selfcare moment

 

 

 

 

 

Creëer innerlijke harmonie

Met Yin Yoga

Iedere week geef ik meerdere Yin Yoga lessen waarbij je kunt ontspannen en opladen. Door te vertragen en te verbinden met je lichaam kan je koers zetten vanuit je hart. En dat geeft je niet alleen meer rust maar ook zelfbewustere keuzes in de rest van je week.

Tijdens de lessen leer ik je op een speelse manier mediteren en emotieregulatie technieken toepassen. Ook is er aandacht voor het ontwikkelen van een helpende mindset en mindfulness. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu beginner bent of gevorderde yoga- of meditatie beoefenaar.

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige variant van yoga. In deze vorm van yoga worden de houdingen langere tijd aangehouden, tussen 3 en 20 minuten. Dit werkt in op de dieperliggende weefsels, zoals het bindweefsel en helpt je soepeler te worden.

Daarnaast geeft het lichaam en geest ruimte om tot rust te komen. Met Yin Yoga krijgt het lichaam tijd om zich te ontspannen en worden de energiebanen (meridianen) gestimuleerd. Hierdoor kan de energie weer goed door je lichaam stromen. Mindfulness vormt een belangrijk onderdeel van Yin Yoga en helpt je bewust te worden van de weerstand die je tegen kan komen. Yin Yoga helpt je deze met vriendelijke aandacht tegemoet te treden.

Yin Yoga is een fijne tegenhanger voor ons westerse leven waarin yang (activiteit) vaak centraal staat. Door ruimte te geven aan zowel Yin als Yang, kunnen we balans vinden in ons leven. De les is voor iedereen toegankelijk, ook zonder yoga ervaring.

Waar & wanneer

Maandag om 09.30 uur

Dinsdag om 17.30 uur

Vrijdag om 12.30 uur (om de week)

Locatie: YogaPoint Utrecht aan de Oudegracht 44 en 44 a/d Werf. Boek hier je les via de website van YogaPoint.