Podcast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Stories are bridges that connect us to each other” – Esther Perel

In deze podcast hoor je bijzondere verhalen van gewone mensen die hun hart durven te volgen. Zodat jij geïnspireerd kan raken om hetzelfde te doen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste podcast afleveringen? Schrijf je in voor gratis inspiratiebommetjes.

Aflevering 5 The Circle of Life – Leven op het ritme van je eigen natuur 

In deze podcastaflevering vertellen Helene Bruins en ik je over ons nieuwe programma The Circle of Life; een holistic groeps-programma waarin we je uitnodigen tot reflectie, persoonlijke groei & selfcare.

Aflevering 4 Niels Rouweler – De Filosofie van YOLO 

In deze aflevering hoor je het verhaal van de 20-jarige Niels Rouweler. Op zijn 12e kreeg Niels een hersentumor. Een heftig bericht, maar hij was beslist: ‘Haal dat ding eruit, dan kan ik morgen weer naar school.’ Dat ging natuurlijk niet zo makkelijk. Niels raakte zelfs tijdelijk volledig verlamd. Maar hij wist zeker: dit komt goed. En dat deed het ook. Inmiddels is hij fitnessinstructeur, in opleiding voor de zorg en vooral gelukkig met wie hij is en wat hij doet.

Niels is de grootste positivo die ik ken. En dat werkt aanstekelijk. Daarom wil ik zijn verhaal heel graag met je delen. In deze aflevering deelt Niels zijn filosofie van YOLO (You Only Live Once) met je én zijn belangrijkste levensles. 

Aflevering 3 Helene Bruins – Van expat naar yogi

Helene Bruins woonde en werkte voor een grote corporate in China. Ze had het ‘gemaakt’. Toch miste er iets. Ze gooide het roer volledig om en werd yogadocent. Terug in Nederland richtte ze De Yogaschool Utrecht op. Binnenkort gaat ook haar nieuwe online platform live: www.helenebruins.nl  In deze aflevering hoor je hoe Helene, inmiddels moeder van drie, met vallen en opstaan haar leven vormgeeft zoals het bij haar past. Luister mee naar dit bijzondere verhaal over de weg van hoofd naar hart.

 

 

Aflevering 2 Miranda Slaman – Inner Nomads

 5 jaar geleden richtte communicatieadviseur Miranda Slaman Inner Nomads op; een platform waar vanuit ze mensen inspireert en begeleidt om de weg van binnen naar buiten te gaan. Hoe leef je vanuit je hart, je ziel? Oftewel; hoe integreer je leven als inner nomad in je dagelijks leven? Hoor het allemaal in deze aflevering.

Geïnspireerd geraakt door Miranda? Laat het ons weten! Connect met Miranda op social media @innernomads of kijk voor meer info op www.innernomads.nl of LinkedIn.

 

Aflevering 1 Revé Terborg – Tarzan & Jane Lovestory

In deze allereerste aflevering duiken we de Surinaamse jungle in voor het liefdesverhaal van Revé Terborg. Revé woont in Amsterdam en reist als professioneel danseres, choreograaf, model en teacher de wereld over. Vorig jaar werd zij op een van haar reizen verliefd op een inheemse man. Ze bezocht  Palumeu; een klein dorpje, midden in de jungle op een paar uur vliegen van Paramaribo. Daar ontmoette ze Jack. Hoe hebben ze elkaar ontmoet? Wanneer sprong de vonk over? En hoe is het om een relatie te hebben met iemand die is opgegroeid op zo’n andere plek? Geniet mee van dit verhaal over overgave aan de liefde. Meer faja lobi? Volg Reve en Jack’s lovestory op facebook via @tarzanandjanelovestory