Inspiratiebommetjes

Inspiratie watte?

Inspiratiebommetjes! Dat zijn maandelijkse mails van mij aan jou waarin ik alle tools en inspiratie die ik tegen kom met je deel. En natuurlijk de nieuwste afleveringen van de Podium voor je hart-podcast, waarin ik in gesprek ga met mensen die leven vanuit hun hart. Daarnaast blijf je altijd op de hoogte van wat er op de agenda staat én ben je de eerste die (met early bird korting) z’n plekje kan verzekeren voor trainingen, retreats en events.

 

Ontploft mijn mailbox straks?

Haha, nope! Deze bommetjes zijn wel impactvol maar leveren geen schade op. 😉 Het enige ontploffingsgevaar zit hem in de BAM of soms juist de zachte hmmm die je na het lezen van mijn mails zult voelen als je weer geïnspireerd bent geraakt om nóg meer te leven vanuit jouw authenticiteit en je dromen te gaan doen.

Je gaat me dus ook niet spammen?

Eh… nee; ik ga je ook niet spammen met mails. Vind ik zelf ook heel irritant. En om eerlijk te zijn: 1 x per maand een inspiratiebommetje schrijven is al uitdaging genoeg voor me. Je kunt mijn inspiratiebommetje ieder eerste weekend van de maand verwachten. Het zou kunnen dat ik weleens te laat ben. Trek dan even aan de bel als je wilt. Ik ga nou eenmaal goed op urgentie en deadlines.

Is het gratis?

Jep. Helemaal gratis en voor niks. Ik schrijf deze inspiratiebommetjes natuurlijk omdat ik je op de hoogte wil houden van mijn aanbod. Maar ook als geen enkele lezer ooit iets bij me zou afnemen zou ik deze inspiratiebommetjes blijven sturen. En dat is niet omdat ik een marketing sukkel ben (ook al kan ik daarin nog genoeg leren). Ik verstuur mijn inspiratiebommetjes al sinds ik lang geleden als mensenrechtenwaarnemer in Mexico zat, nog helemaal geen aanbod had en de bijzondere ervaringen en verhalen van de mensen die mijn pad kruisten wilde delen. 

Ik stuur mijn inspiratiebommetjes omdat ik zoveel mogelijk mensen wil inspireren om te leven vanuit hun authenticiteit en te gaan doen waarvoor ze hier zijn. Want dáár wordt de wereld beter van.

Lang verhaal kort: wil je iedere maand een bommetje vol inspiratie in je mailbox om je eraan te herinneren op jóuw pad te blijven? Schrijf je dan in.

Sign me up already!

 

I got you.