Gratis visualisatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw Authenticiteit

Denk jij soms: klinkt leuk dat leven vanuit je hart, maar hóe dan? In deze visualisatie ontdek je hoe je kunt verbinden met jouw meest authentieke zelf. Je kan hem gebruiken als je tot rust wilt komen. Of als je wilt weten wat je volgende stap is op jouw eigen pad.

Als yoga- en meditatiedocent en retreat facilitator heb ik vele mensen in meditaties en visualisaties mogen begeleiden. Het zijn mijn go-to tools als ik merk dat ik de verbinding met mezelf wat ben kwijtgeraakt. Maar ook op dagelijkse basis levert het zoveel op om momenten te nemen waarop je jouw bewustzijn beoefent. Het brengt je inzicht in jezelf. En meer rust.

Genoeg over alle voordelen ervan. Ik wil je vooral zelf laten ervaren wat het met je doet. Daarom heb ik deze speciale Podium voor je hart-visualisatie voor je opgenomen.

Dit doet de visualisatie met je

Deze visualisatie helpt je om toegang te krijgen tot diepere lagen van je onderbewustzijn en de meest authentieke versie van jezelf. Je gaat ontdekken je wat je diep van binnen wilt en wat een bepaalde situatie in je leven op dit moment van jouw vraagt. Deze visualisatie helpt je dicht bij jezelf te blijven en jouw eigen pad te bewandelen.

 

Stap in de kracht van jouw authenticiteit