Over

Over Podium voor je hart

Het podium is de plek waar je alle facetten van menszijn kunt laten zien. Waar alle rollen applaus krijgen. En daar kunnen we in het gewone leven een hoop van leren.

Hoe zou het zijn als je net als op het podium de vrijheid voelt om te oefenen in bepaalde rollen? Hoe zou het zijn als je net als op het toneel ruimte kunt geven aan diepe emoties? Aan jouw creativiteit? Aan jouw verhaal?

Het podium is de plek die je verbinding laat aangaan met jezelf en je ‘publiek’. Het is de plek die al je angsten tevoorschijn tovert én die je zomaar ineens vleugels kan geven. Het is de plek die ik je hart gun!

Over mij

Mijn naam is Kirsten van den Berg (1987). Ik ben woonachtig in Utrecht en groeide op in Hengelo. Na de middelbare school volgde het juridisch pad. Daarin miste ik wat er voor mij echt toe doet: verbinding. Verbinding met mensen én mijn liefde voor het podium. Ik leerde dat het volgen van je hart het beste is wat je in je leven kunt doen.

Mijn zoektocht terug naar wat mij raakt bracht me op bijzondere plekken. Zo  was ik  bestuurslid van de stichting Vrienden van Pandipieri die projecten steunt in de sloppenwijken van Kisumu, Kenia, ik gaf jarenlang meditatielessen in Utrecht en verbleef als mensenrechtenwaarnemer in Mexico. Later richtte ik Podium voor je hart op. Hier vanuit bied ik coaching, retreats en groepsprogramma’s aan.

Mensen faciliteren en inspireren bij het vinden van verbinding en het creëren van een leven vanuit hun hart is wat me motiveert. Daarom stel ik je graag de vraag:

Als het leven jouw podium is, wat zou je hart daarop willen laten zien?

Podium voor je hart is een initiatief van Kirsten van den Berg

Visie

Ik geloof dat iedereen kan leven vanuit zijn hart. Omdat we ten diepste geen mensen zijn met een spirituele ervaring, maar spirituele wezens met een menselijke ervaring (vrij vertaald naar Pierre Teilhard de Chardin). Door ruimte te geven aan hoofd, handen én hart kun je de vitaliteit, rust, balans en plezier (her)vinden. En podium geven aan je hart! Daar begeleid ik je graag bij.

Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid en je intuïtie voorop staan. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is; lichaam, mind, ziel, natuur en omgeving.

Mijn manier van werken

Vanuit een holistische benadering ben ik zowel praktisch als spiritueel ingesteld. Door vanuit oprechte interesse te verbinden en openheid te creëren voelen mensen zich door mij gezien en gehoord, waardoor we snel tot de kern komen. Mensen die met mij samenwerken kennen mij als warm, empathisch, humorvol, creatief, ondernemend, doortastend, enthousiasmerend en betrokken.

Ik put graag inspiratie uit verschillende tradities en stromingen waaronder Sjamanisme en Positieve Psychologie. In mijn coaching sessies en trainingen maak ik gebruik van verschillende tools en methodieken waaronder Meditatie, Mindfulness, Creatieve Therapie, Systemisch Werk, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.