Over

 

 

 

 

 

 

 

Over Podium voor je hart

Het podium is de plek waar je alle facetten van menszijn kunt laten zien. Waar alle rollen applaus krijgen. En daar kunnen we in het gewone leven een hoop van leren. Hoe zou het zijn als je net als op het podium de vrijheid voelt om te oefenen in bepaalde rollen? Hoe zou het zijn als je net als op het toneel ruimte kunt geven aan diepe emoties? Aan jouw creativiteit? Aan jouw verhaal? Het podium is de plek die je verbinding laat aangaan met jezelf en je ‘publiek’. Het is de plek die al je angsten tevoorschijn tovert én die je zomaar ineens vleugels kan geven. Het is de plek die ik je hart gun!

Over mij

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Na een korte juridische loopbaan voelde ik me doodongelukkig en besloot ik mijn hart te volgen. Ik verdiepte me in yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling en herontdekte uiteindelijk mijn grote liefde: het podium.

Als coach en trainer ondersteun ik mensen bij het vormgeven van een leven vanuit hun hart. Daarnaast werk ik als zelfstandig communicatieadviseur en moderator voor verschillende opdrachtgevers. In de avonduren geef ik yoga-, meditatie- en reiki lessen. Eerder werkte ik als personal branding specialist en business coach voor Randstad. Hier hielp ik vele professionals en (startende) ondernemers werk te maken van hun dromen.

Ik kom uit een echt ondernemersnest en combineer graag verschillende disciplines tot inspirerende ervaringen die in beweging brengen en ráken. Met humor en een flinke dosis enthousiasme begeleid en inspireer ik mensen om podium te geven aan hun hart… én onderneming!

 Ik heb onder meer een NOBCO gecertificeerde Coaching opleiding gevolgd en school me regelmatig bij.

Als het leven jouw podium is, wat zou je hart daarop willen laten zien?

Podium voor je hart is een initiatief van Kirsten van den Berg

Visie

Ik geloof dat iedereen kan leven vanuit zijn hart. Omdat we ten diepste geen mensen zijn met een spirituele ervaring, maar spirituele wezens met een menselijke ervaring (vrij vertaald naar Pierre Teilhard de Chardin). Door ruimte te geven aan hoofd, handen én hart kun je de vitaliteit, rust, balans en plezier (her)vinden. En podium geven aan je hart! Daar begeleid ik je graag bij.

Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid en je intuïtie voorop staan. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is; lichaam, mind, ziel, natuur en omgeving.

Mijn manier van werken

Vanuit een holistische benadering ben ik zowel praktisch als spiritueel ingesteld. Door vanuit oprechte interesse te verbinden en openheid te creëren voelen mensen zich door mij gezien en gehoord, waardoor we snel tot de kern komen. Mensen die met mij samenwerken kennen mij als warm, empathisch, humorvol, creatief, ondernemend, doortastend, enthousiasmerend en betrokken.

Ik put graag inspiratie uit verschillende tradities en stromingen waaronder Sjamanisme en Positieve Psychologie. In mijn coaching sessies en trainingen maak ik gebruik van verschillende tools en methodieken waaronder Meditatie, Mindfulness, Creatieve Therapie, Systemisch Werk, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

Mijn achtergrond in het kort:

 • Geven van meditatie-, yoga- en reikilessen bij De Yogaschool Utrecht en Yogapoint
 • Verschillende functies binnen het bedrijfsleven en non-profit sector o.a. als communicatiemedewerker, coach en trainer
 • Speaker Academy – A Cup of Ambition
 • Workshop Trainingsacteren – Esther van Ommen
 • Training Reguleren van het autonome zenuwstelsel voor coaches – Eva Groslot en Monique Verreijdt
 • Mediumschap opleiding – Hemelswijs
 • Coachingsvaardigheden – Boertien Vergouwen Overduin
 • Train de Trainer voor professionele trainers – Boertien Vergouwen Overduin
 • Equine Assisted Coaching opleiding (coaching met paarden) – Keulseweg (NOBCO-gecertificeerd op practicioner 2 niveau)
 • Yin Yoga & Energie Teacher Training 50h RYT – Pure Energy Yoga
 • Yin Yoga Basis Teacher Training – 50h RYT – Pure Energy Yoga
 • Afstemmen (cursus intuïtieve ontwikkeling/mediumschap) – Saskia Nefkens
 • Heartfulness Trainersopleiding – Seetrue / Saskia Nefkens
 • HBO Rechten, vakken Conflict Studies, Religiewetenschappen en minor Creatief Problemen oplossen
 • Verschillende bewustwordingscourses waaronder Lichterwerkerscirkel 1 en 2 bij Inner Nomads, cursus Bhagavad Gita bij Ernestine Numan, Mindfulness cursus, Zen meditatie cursussen en doorgaande bewustwording door coachingsessies voor mijn eigen ontwikkelingsproces.
 • In mijn vrije tijd doe ik graag aan dans, theater(maken), zang, tekenen en schilderen, lezen, schrijven, reizen.