Podium voor je hart-programma

GROEPSPROGRAMMA | JOUW VERHAAL ON STAGE | AUTHENTIC PUBLIC SPEAKING/POETRY/SINGING & PERSOONLIJKE GROEI | TRY-OUT EDITION | NU OPEN VOOR INSCHRIJVING

Authentiek jezelf op het podium en in je leven

In het Podium voor je hart programma werken we toe naar een podium night. In een intieme setting ga je jouw zelfgekozen verhaal delen met publiek. Waarom? 

Als jij jezelf durft te laten zien op het podium, kun je het ook in je dagelijks leven.

Het doel is daarom niet om een perfecte podium performance te geven, maar om jezelf te durven laten zien zoals je bent. Om te spreken en delen vanuit je hart. Want jouw verhaal wil gehoord worden.

Tijdens het Podium voor je hart-programma ga je jouw verhaal helder krijgen en creëren in jouw eigen gekozen vorm: storytelling/ spoken word/ poetry/ muziek. Door te werken aan je stage performance bouw je meteen aan je zelfvertrouwen. 

Waardoor jij zowel op het podium als in je dagelijks leven in je kracht durft te stappen. Zodat jij vol plezier, de mooiste rol van je leven kunt spelen: die van jouw authentieke zelf.

Say no more, I’m in!

SCHRIJF JE NU IN

 

 

 

And the day came when the risk to stay tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom

 – Anaïs Nin

 

 

 

 

 

Herken jij dit?

⇢ Andere mensen zien soms niet écht wie je bent.

⇢ Je vindt het spannend om je helemaal uit te spreken en jezelf te laten zien.

⇢ Je weet dat er véél meer in jou zit en dat jij een verhaal te vertellen hebt.

Bij onze persoonlijke groei hoort dat we soms liever in onze cocon blijven dan dat we onze vleugels spreiden en uitvliegen. Misschien ben je nog sterke vleugels aan het bouwen voor dat moment. 

Maar misschien zijn jouw vleugels stiekem allang klaar en hou je jezelf tegen… 

Als jij het gevoel hebt dat jouw potentieel nog meer tot bloei wil komen en je jouw medicijn wilt delen met de wereld: you’re at the right place!

Door deel te nemen aan het Podium van je hart-programma ga je samen met een groep gelijkgestemden (weer leren) podium geven aan je hart. 

Je maakt een innerlijke ontdekkingsreis waarbij je jezelf, je patronen en jouw kwaliteiten nog beter leert kennen. Je krijgt tools in hoe je om kan gaan met straalangst en hoe je jouw hart kunt laten spreken.

Zodat je je thuis voelt op het podium… van jouw leven. En kunt zeggen: 

ik leef vanuit mijn hart!

 

 

 

Het Podium voor je hart-programma is voor jou als:

 Je de vrijheid wilt ervaren om helemaal jezelf te zijn

✓ Jij jouw talenten en kwaliteiten wilt ontdekken en ontwikkelen

✓ Jij jouw zelfvertrouwen wilt laten groeien

✓ Je van jouw kwetsbaarheid je kracht wilt maken

✓ Jij jouw verhaal en gifts wilt gaan ownen en delen met anderen

✓ Je er (bijna) klaar voor bent om te shinen op het podium én in je dagelijks leven!

 

 

 

 

Dit gaan we doen:

Tijdens het programma komen we als groep 5 middagen samen ter voorbereiding op de podium night waar jij op jouw manier podium gaat geven aan je hart. Bijvoorbeeld via:

storytelling | spoken word | poetry | zang

Of misschien kies je wel voor iets heel anders! Wat het ook is: jij kiest jouw eigen vorm. Tijdens de bijeenkomsten werken we aan 3 dingen:

➊ INHOUD – Inhoud en opbouw van je verhaal/gedicht/nummer; dat wat je gaat delen. 

➋ PRESENTATIE – Presentatie techniek; hoe jij jouw verhaal/gedicht/nummer deelt. 

➌ ESSENTIE – Presence tijdens je performance; bewust aanwezig zijn vanuit jouw authenticiteit.

We gaan aan de slag met verschillende werkvormen; van visualisaties, creatieve- en schrijfopdrachten tot oefenen met performen. We werken zowel aan je podium skills als aan je persoonlijke ontwikkeling.

Extra: Masterclass Embodiment met Revé Terborg

Speciaal voor deze try-out editie komt internationaal danseres en teacher Revé Terborg een gastles verzorgen. Tijdens de masterclass embodiment werken we aan het belichamen van je performance en het gebruik maken van de volle breedte van het podium.

Over Revé:

Revé Terborg is een Amsterdam-based performer, choreograaf (voor film), model en oprichter van Energy Systema. Dat is haar eigen DJ’ing, MC’ing & Movement Method die ze gebruikt voor haar optredens in de dans, theater, film en DJ-werkveld. Ze begon met dansen op dertienjarige leeftijd bij Jake’s Dance Factory waar ze haar hiphop en streetjazz vaardigheden ontwikkelde. Nadat ze als twintiger afstudeerde aan de afdeling JazzMusical Dance van de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, toerde ze over de hele wereld met verschillende regisseurs/choreografen en werkte ze mee aan verscheidene films.

Met haar eigen dance classes brengt ze mensen zonder choreografie vanuit bewuste beweging in contact met zichzelf. Hiervoor put Revé inspiratie uit de tradities van tribale gemeenschappen in het land van haar roots: Suriname. Zelf woont ze afwisselend in Amsterdam en bij haar partner in een inheemse stam in het Amazonegebied. Fysieke en vocale expressie vormen een groot deel van het dagelijks leven van de bewoners in Suriname. Revé’s missie is om deze instinctieve, originele en vrije expressie te delen met de rest van de wereld.

 Ja, ja, ja!

Ik schrijf me meteen in!

Antwoord op al je vragen

 

Ja, dat kan. Tijdens het programma gaan we samen op zoek naar jouw vorm van expressie. Je hoeft dus niet nu al te weten wat jij op het podium wilt delen. Misschien wil jij jouw persoonlijke verhaal delen. Of draag je een (zelfgeschreven) lied of tekst voor. Alles kan!

Ik denk van wel! Op het podium staan is spannend. Maar ook zo bevrijdend en leuk! Het podium is immers de plek waar alle rollen gespeeld mogen worden. Waar je mag spelen en experimenteren. Dus op welke plek kan je beter oefenen in het laten zien van jouw authenticiteit dan daar? Het Podium voor je hart-programma helpt je om door je (straal)angst heen te bewegen, while having fun!

Het podium is de perfect speelplaats om te oefenen met het vormgeven van een leven vanuit je hart. Dat vraagt namelijk om:

✔️ het durven innemen van je eigen ruimte;

✔️ om jezelf te durven laten zien;

✔️ in verbinding te blijven met jezelf én met je publiek (in jouw dagelijks leven: de mensen met wie je samenleeft en werkt).

Wat jij straks op het podium kunt, dat kan jij ook in je eigen leven. Daarom kan je de avond in het theater zien als een soort initiatie waar je naartoe werkt. Eenmaal aan de andere kant van de poort, ben je niet meer hetzelfde. Je bent gegroeid.

En die groei ga je terug zien in de keuzes die je maakt en de manier waarop je naar jezelf en je leven kijkt. En daar zal jouw omgeving ook weer op reageren.

Nee, dat is niet nodig. Je krijgt coaching en training in hoe jij je podium kunt pakken, zodat je er met zelfvertrouwen staat. Maar nog veel belangrijker: je krijgt coaching en training die je helpen om echt te gaan leven vanuit je hart.

Tijdens de bijeenkomsten werken we aan 3 dingen:

INHOUD - Inhoud en opbouw van je verhaal/gedicht/nummer; dat wat je gaat delen.

PRESENTATIE - Presentatie techniek; hoe jij jouw verhaal/gedicht/nummer deelt.

ESSENTIE - Presence tijdens je performance; bewust aanwezig zijn vanuit jouw authenticiteit.

Tijdens de bijeenkomsten gaan we aan de slag met verschillende werkvormen; van visualisaties en schrijfopdrachten tot oefenen met performen.

EXTRA: Masterclass Embodiment met danseres en teacher Revé Terborg. Hierbij gaan we werken aan belichaming en podiumgebruik.

Het programma start zo gauw de groep vol is (minimaal 8 deelnemers). Data en tijden stemmen we samen af.   

De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht (4x) en in Amsterdam (1x). De podium night vindt plaats bij stadskasteel Oudaen; een prachtig intiem theater in de binnenstad van Utrecht.

Investering

Regulier tarief €1550 ex btw

Nu eenmalig speciaal early-bird* tarief try-out editie: €777,- ex btw

*geldig tot 15 april, daarna gaat het tarief omhoog

Inbegrepen:

5 bijeenkomsten van een halve dag

coaching

visualisaties

jouw eigen verhaal in jouw unieke vorm

1 magische avond in het theater waarbij jij podium gaat geven aan je hart

Extra: Masterclass Embodiment met Revé Terborg

 

Beperkt plek

Om iedere deelnemer de tijd en aandacht te geven die nodig is werken we met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers. Wil je erbij zijn, geef je dan nu op om jouw plek te reserveren.

There is no greater agony than bearing an untold story inside yourself

– Maya Angelou

Ja, ik wil meedoen!

Sign me up!

Dit zeggen anderen over het laatste groepsprogramma

 •  

  Dames, dit wat echt Top! Het voelde heel erg prettig om aandacht te krijgen. Jullie geven dat ook op een warme, toch niet te gemakkelijke manier. Ik heb waar ik voorgekomen ben! <3 Bedankt.

  - Ricky over het laatste groepsprogramma Boost your Business: in één dag van droom naar plan
 • Wat hebben jullie een mooi totaal neergezet! Het is knap om zo de verschillende fases waar iedereen in kan zitten te verbinden met elkaar waardoor we allemaal vooruitkomen. Voelde goed, ook de afwisseling tussen concreet en gevoelsvlak. Thanks voor de safe space en de verbinding op hart-niveau.

  - Elsemieke over het laatste groepsprogramma Boost your Business: in één dag van droom naar plan
 • De oefening met de cirkel gaf echt veel inzicht voor iedereen en voelde echt kloppend en natuurlijk aan. Je zette iedereen in z'n kracht. Je manier waarop je dingen kan verwoorden vind ik altijd weer heel treffend en kloppend. Fijn en inspirerend.

  - Emma over het laatste groepsprogramma Boost your Business: in één dag van droom naar plan
 • Top! Persoonlijk kijken en voelen wat we nodig hebben en dan een duwtje geven. Lekker te zien dat je geniet van je podium nemen. Kan ik wat van leren.

  - Kristel over het laatste groepsprogramma Boost your Business: in één dag van droom naar plan

Hi, ik ben Kirsten

Samen met mijn hond Duuk woon ik in Utrecht. Ik groeide op in Hengelo en besloot na de middelbare school rechten te studeren. Het werd vooral: veel hoofd, weinig gevoel. Ik miste verbinding met mezelf en anderen. En… mijn liefde voor het podium.

Ik begon een lange zoektocht terug naar een leven dat bij mij past. In deze video vertel ik je er meer over. Na een aantal geweldige avonturen (ik deed vrijwilligerswerk in de sloppenwijken van Kisumu, Kenia en werkte als mensenrechtenwaarnemer bij Maya gemeenschappen diep in de Mexicaanse jungle) geef ik inmiddels alweer heel wat jaren retreats en yoga- en meditatielessen in Utrecht. Ik ontwikkelde me als coach, trainer en communicatieadviseur. Mijn podiumliefde zet ik in als dagvoorzitter en spreker. Al deze kennis en ervaring bundel ik in het programma.

Vanuit Podium voor je hart wil ik je inspireren om authentiek jezelf te zijn en te gaan doen waar je van houdt.

Ik weet genoeg. Ik wil podium geven aan mijn hart!

Ik verzeker nú mijn plek!

Liever eerst contact?

Stuur me gerust een bericht als je vragen hebt of om even kennis te maken en te voelen of het iets voor jou is.

 

Jouw leven. Jouw podium. Jouw speelplaats.