The doors will be opened to those who are brave enough to knock

The doors will be opened to those who are brave enough to knock

“The doors will be opened to those who are brave enough to knock”

Tony Gaskins

 

Het is zover: de deuren naar Boost your Business op 28 mei zijn geopend! Vandaag is de laatste dag om jouw ‘Early Bird‘- ticket te bemachtigen. Daarmee zet je een belangrijke stap op weg naar jouw droomleven. Want net als alles in de natuur voeding nodig heeft om te groeien, hebben ook jouw dromen, verlangens en talenten jouw aandacht en energie nodig om tot bloei te komen. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen is het belangrijk om jouw verlangens aandacht te geven. Alleen zo kunnen ze wortel schieten en langzaam hun kopje boven de grond uitsteken en hun prachtige vorm aan je laten zien.

Met de Boost your Business-dag willen Helene en ik jouw groeiproces faciliteren en een flinke boost geven. Zodat je misschien net wat sneller helder hebt waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Of weet hoe jij die toffe dromen en plannen die al te lang op de plank liggen handen en voeten kan gaan geven. Met deze dag geef je jezelf een groeispurt cadeau. Je investeert ermee in jezelf en spreekt er als het ware mee uit dat jouw dromen en geluk er toe doen. Want dat doen ze.

Jouw talenten en dromen heb je niet voor niks. De wereld heeft ze nodig!

Wij zijn hier als chearleaders om jou aan te moedigen niet alleen op deze deur te kloppen, maar ook die drempel over te stappen en in jouw licht en kracht te gaan staan. Misschien nu nog met trillende knietjes. Maar we beloven je; na de Boost your Business-dag voel jij je op alle vlakken gesterkt en geïnspireerd. Zodat je ook na deze dag met zelfvertrouwen stappen kan blijven zetten om je talenten en dromen tot bloei te brengen.

Een greep uit het programma:

  • Een masterclass ‘Hartwerken’. Leer intuïtief productief werken, vanuit flow, vanuit je hart.
  • Oefeningen om in die flow te komen
  • Een persoonlijk uitgewerkt concept met wat jij komt brengen
  • Tips, tools & inspiratie
  • Coaching
  • Wandeling over de prachtige hei
  • Heerlijke lunch
  • Een inspirerende en voedende omgeving
  • Een netwerk van gelijkgestemden

Bonus
Als extra steuntje in de rug zit er een extra Group Coach Call bij jouw ticket inbegrepen. Zodat je een stok achter de deur hebt, gericht ergens naartoe kan werken en extra kan reflecteren en sparren met ons, twee ervaren ondernemers en coaches, en de andere deelnemers.

Are you brave enough to knock on that door?

Ben jij erbij op 28 mei?

Als je vandaag nog boekt dan kan je jouw Early Bird-ticket bemachtigen waarvoor je niet de reguliere prijs van €245 maar slechts €199 betaalt.

Let op: er zijn slechts 8 tickets in totaal, dus wees er snel bij als je verzekerd wil zijn van een plekje. De aanbieding geldt t/m 8 april.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan hier een kijkje.

Wij kijken er enorm naar uit om jou op 28 mei te verwelkomen op landgoed De Hoorneboeg, in Hilversum.

Let’s makes some dreams come true!

Liefs,

Helene & Kirsten