Van Expat naar Yogi

Van Expat naar Yogi

Op mijn zoektocht naar leven vanuit mijn hart kom ik de mooiste mensen tegen. Mensen die af durven te wijken van de gebaande paden en podium durven te geven aan hun hart.

Zo ook Helene. Ik had net mijn Heartfulness Teacher Training achter de rug en wilde graag les geven. Ik vond een kleine boetiek yogaschool in het centrum van Utrecht en nam contact op met de eigenaresse. Helene nodigde me uit voor een kop koffie bij een cafeetje om de hoek. De buggy met haar pasgeboren baby erin heen en weer wiegend, maakten we kennis. Helene vertelde hoe ze een switch gemaakt had van een expatleven in China naar yogadocentschap. Met kind, zonder geitenwollensokken (die tref ik overigens zelden aan binnen de yoga-scene, het is maar even dat je het weet) en vanuit een hartelijkheid en openheid waarmee ze je direct op je gemak laat voelen. Niet lang daarna mocht ik aan de slag bij de kleine oase in de binnenstad.

Vandaag mag ik het bijzondere verhaal van Helene met jullie delen. Die begint in Shanghai, China waar ze dus als expat woonde en werkte voor Adidas. Ookal had ze het ‘gemaakt’ en leidde ze een comfortabel leven, toch miste ze iets. Op zoek naar zichzelf vond ze in yoga haar weg van hoofd naar hart. Ze gooide het roer volledig om en werd yogadocent. Terug in Nederland richtte ze De Yogaschool Utrecht op. Binnenkort gaat ook haar nieuwe online yoga platform live: www.helenebruins.nl

In deze podcast aflevering hoor je hoe Helene, inmiddels moeder van drie, met vallen en opstaan haar leven vormgeeft vanuit haar hart, zoals het bij haar past. En mocht je er nog over twijfelen: als zij het kan, kan jij het ook! Geniet van de inzichten en ervaringen die Helene deelt in de allernieuwste aflevering van de Podium voor je hart Podcast.

Liefs, Kirsten